Menü Schließen

Frauen planen ihren Urlaub

Insgesamt 74% der Frauen geben an, dass sie bei der Urlaubsplanung aktiver sind als ihr Partner, so eine Pressemitteilung von Skyscanner.

”Hon tycker bättre om att planera”

Männens förklaringar till att inte delta i semesterplaneringen är ”hon är bättre på att planera och hitta erbjudanden” (33 procent), ”hon tycker bättre om att planera” (20 procent), ”hon är mer kräsen” (19 procent) och ”jag är för lat” (10 procent).

Sammanlagt 62 procent av männen menar däremot att det är de som bestämmer vilken bil som ska hyras på semestern … Hur är det med könsrollerna vid semesterplaneringen egentligen? Känner ni igen det här? Vi är nog ganska engagerade i planeringen båda två …

Filippinerna packning

Lesen Sie mehr: Frauen wollen mehr reisen

Abonnieren Sie unseren Newsletter