Meny Stäng

Smarta reseprylar som gör resan roligare

Annons

Behöver du smarta reseprylar till sommarens resa? Eller letar du efter den perfekta presenten till din restokiga kompis? Vi tipsar om några smarta och roliga reseprylar från CoolStuff. Om du kikar runt på deras hemsida hittar du ännu mer. Vad sägs till exempel om en uppblåsbar bilsäng, ett portabelt dörrlås, en bärbar tvättmaskin eller p-mate – prylen som gör att tjejer kan kissa stående?

Scratch map

Istället för att sätta knappnålar på platserna du har besökt! Kartan levereras täckt i guldfärg, och varje gång du besökt ett nytt land skrapar du fram det. Vi skulle i dagsläget få skrapa fram 40 länder i fem världsdelar. Hur skulle din karta se ut? Läs mer här.

Scratch map

Scratch map Deluxe

Samma idé men mer detaljerad, och lite coolare i utförandet. Kartan innehåller bland annat olika infographics och fakta om de olika länderna och haven.

Scratch map deluxe

Mighty Mug Go

Resemuggen som aldrig välter och spiller kaffe på dina prylar! Med hjälp av smartgrip-teknologi skapas ett lufttryck mellan mugg och bord, och muggen står kvar även fast du puttar till den! En sån här skulle vi behöva i husbilen – vet inte hur många gånger vi har råkat spilla …

mighty mug

Solcellsladdare

Sitter du på picknicken eller stranden och upptäcker att mobilen saknar laddning? Med solcellsladdaren kan du ladda batterierna utan eluttag! Vi har inte provat den här manicken, men vi måste säga att det verkar sjukt smidigt! Hur många gånger har man inte råkat ut för att mobilen är urladdad samtidigt som man saknar en elkontakt?

solcellsladdare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev