Meny Stäng

Foto-, mat- och vinmässa i Stockholm

Ok, nu kör vi och det är Peter bakom flaskorna. I fredags var jag på foto, mat och vinmässa i Stockholm, och spanade in om det fanns något kul. Jag startade på fotosidan för det var en sak som intresserade mig där.

Den nya 360 videokameran från Nikon, som man kan filma framifrån och bakifrån på samma gång. Två 180 graders linser från två håll och som lägger ihop det vid uppspelning. Nu kan man se vad som händer bakom dig själv eller med VR glasögon, framtiden är här och det är supercoolt. Sen blev jag törstig. MOT VINERNA!

undrar om det syns att jag dreglar

Olika viner, whisky, cognac, champagne, korvar, ostar, kex m.m. Det här bådar gotti gott gott. Jag startade i kassan för att köpa mig ett glas och sen drinkkuponger som alla måste göra. Jag hade även presslegitimation så lite extra räknade jag med. Mässan har dragit in allt gratis för journalister för ett par år sen för dom blev för fulla, haha. Det kan inte varit en snygg syn och jag förstår dom.

Det är som godis
Godis är gott
Mera nam nam
Mera nam nam

Nu kör vi!

Mässan är väldigt bra med många olika utställare med allt från bak, godis, matlagningskurser, vinprovningar. Jag ramlade över några nya sorts kex med västerbottenost i och jäklar vad goda dom var. Sen hamnade jag på olika vinutställare från flera olika länder.

När man står och pratar som journalist ett tag så vill dom att man ska prova, så drinkkupongerna kom aldrig fram. Sen blev det whiskey, cognac, glögg och mer vin. Njuu måste jaaaaa ha mjat, haha.

Västerbottenkroketter
Det här var sjukt gott och godast med svartpeppar
Halloumi
Korv med halloumi i var en bra kombo

Bra vinmässa i Stockholm

Utan lunch och massor av alkohol så går det fort. Här ska ätas delikatesser! I med godis, kex, korvar, ostar från varje stånd och en Irish Coffee på det, och så blev man i form igen för nya vinsorter. Vad kul man kan ha själv ibland… Att gå runt och smaka på allt gott, och nya produkter som finns på marknaden tycker jag är en höjdare. Har ni inte gjort det här förut så är det verkligen värt ett besök.

yummi
Yummi
Säkert inte gratis
Säkert inte gratis

Jag är svag för mögelost och vin. Vad har du för svagheter?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev