Meny Stäng

Lyxiga båtar på båtmässan 2017

Annons

Ok, nu kör vi och nu går det runt på golvet, shit i lingonen! Efter en pressfrukost på Allt för sjön-mässan blev det full fart och fota och filma. Jag försökte gå med stativ med Nikon-360 kameran i ena handen, vanliga kameran runt halsen, min iPhone i stativ för film i andra handen, och ryggsäck med objektiv och laptop, puh.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Efter fyra timmar började det riktiga arbetet. Gå igenom och redigera 130 foton, 20 filmer och 20 360-foton. Jag tar också hand om mässans Instagram och jag ska leverera. Vad har jag gett mig in på? Ähh, det är ju bara tio dagar och sova kan man göra i graven. Nu kastar vi oss in i lyxiga båtar på båtmässan 2017. Häng med!

More 55

More 55 är en riktig pärla och kommer du till mässan så ta av dig skorna och kolla båten. Här har man satsat på absolut kvalitet och man har fattat att om den här båten alltid ska vara på havet, så är det billigare i längden att inte renovera utan satsa från början. Den säljs för en hel del uthyrning och går i Kroatien på sommaren och Karibien på vintern. Salt och hav tar hårt på båtar som de flesta vet.

More 55
Klass rakt igenom
Lyxiga båtar på båtmässan 2017
Klassiskt och enkelt för upp till 14 personer

Mer lyxiga båtar på båtmässan 2017

Swift trawler 30 är en väldigt fin båt. Den är kompakt men väldigt rymlig. Båten ligger i en prisklass mellan 2,5-3 miljoner beroende på vad man vill ha i den. Den görs i Frankrike och känns väldigt genuin.

Swift traweler 30
Släng den på mig så tar jag den
Lyxiga båtar på båtmässan 2017
Elegant, enkelt och flybridge

AQUADOR

Namnet talar för sig självt. Det coola med den nya är att nu behöver man inte sova i en bunker längre. Stora fönster i båda ruffarna och i duschen, wow. Äntligen kan du vakna och titta ut, eller? Självklart är det underbart! Ligger du i en hamn bredvid någon annan båt, se till att ha fördraget om du blir upphetsad på morgonkvisten, annars hamnar du på Facebook, haha. Jag tycker fönster i ruffen är 2017, äntligen!

AQUADOR
Jag tar den också
Lyxiga båtar på båtmässan 2017
Modern AQUADOR båt 2017

Segelbåt eller motorbåt? Vem är du?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev