Meny Stäng

Du missar väl inte Caravan Stockholm i år?

Annons

Det närmar sig! Den 15-18 februari är det dags för mässan Caravan Stockholm 2018 på Kistamässan i Stockholm. Vi kommer både föreläsa och stå på en monter under mässan, och nu kan vi presentera lite mer om programmet. Hoppas att du vill komma och träffa oss!?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

FREEDOMtravel föreläser

Vi kommer hålla två föreläsningar på Caravan Stockholm, då vi berättar om några av våra favoritländer att resa med husbil i. Båda föreläsningarna är ungefär en halvtimme långa och sker på scenen vid Destinationstorget. Missa inte detta!

  • Fredag 16/2 kl. 12:30-13:00 – Resa med husbil i Frankrike och Kroatien
  • Lördag 17/2 kl. 12:30-13:30 – Resa med husbil i Polen och Tjeckien
Freedomtravel Caravan Stockholm
Förra årets föreläsning om Albanien och Makedonien. I år behåller vi nog byxorna på … tror jag

Fler spännande programpunkter

Nej, vi är ju inte de enda som ”underhåller” på Caravan Stockholm 2018. Programmet uppdateras löpande, men det finns redan en rad spännande programpunkter listade. Du kan få inspiration om Vildmarksvägen (torsdag), särskilt attraktiva vägar i Sverige (fredag) och om Via Baltica (söndag). Dessutom kan du vara med när våra bloggkollegor Lisa Fahlåker och Annika Myhre gör live-inspelning med Att resa-podden (torsdag).

Du kan få praktisk information om lagar och regler via Transportstyrelsen (fredag och lördag) och du kan ställa vilka frågor du vill till Husbilsskolan (torsdag, fredag, lördag och söndag). Dessutom blir det förstås underhållning! I år kommer komikern Tobias Persson (fredag) och Lotta Engberg (lördag).

Caravan Stockholm

Utställare och nyheter

Den stora grejen med en mässa är förstås att det kommer en massa utställare. Det är husbilstillverkare, tillbehörsförsäljare, färjor, campingföretag, destinationer, husbils- och husvagnstidningar och diverse andra. Bland nyheterna på mässan i övrigt märks bland annat:

  • Destinationstorget – med reseinspiration från resenärer och experter på scen och i monter. Det är också här vi kommer prata om Frankrike, Kroatien, Polen och Tjeckien!
  • Vintergatan – tillsammans med Svea Husbilar har man ordnat ett ställe där man kan bli fotad mot en snygg caravanvägg, med lite VIP-känsla helt enkelt. På plats finns också Nordic Husbilar, som har specialiserat sig på att ta fram husbilar för vårt nordliga klimat.
  • Mercedes Marco Polo – Den här husbilen marknadsförs som”husbilen som inte märks” eller som ”bilen som råkar vara en husbil på insidan”. Intressant!

Ses vi på Caravan stockholm 2018?

Vi kommer inte bara finnas på mässan när vi föreläser. Nejdå, vi kommer stå med en monter i mässan under alla dagarna. Vi kan förstås inte lova att finnas där varje sekund, men vi ska försöka finnas där så mycket som möjligt.

Vi kommer stå vid Destinationstorget under alla mässans dagar med reseinfo och förhoppningsvis både rullande bilder och någon rolig tävling. Framför allt hoppas vi på att få träffa och prata med dig! Planerar du att komma?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev