Meny Stäng

Nya elcyklar och besök av bloggkollegor

Annons

Happy Friday! Den här veckan startade med en riktigt rolig campingkryssning, fortsatte med ett trevligt besök i husbåten och därefter var det – äntligen – dags för leverans av våra beställda elcyklar.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bästa sushin

Förra fredagen jobbade vi båda hemifrån, och då passade vi på att lyxa till det med sushi på bästa sushistället. Sååå fantastiskt gott alltså! Har du något favoritsushiställe?

Sushi

Kryssning

Den här veckan startade för vår del med campingkryssning. Fantastiskt kul! Det var riktigt bra stämning ombord och vi har hört många positiva kommentarer på Facebook nu efteråt. Arrangörerna verkar sikta på en ny temakryssning nästa år vid samma tid, så missa inte det!

Besök av bloggkollegor

I veckan fick vi också besök av våra bloggkollegor Annika och Daniel, som driver resebloggen Finally Lost och som också jobbar som journalist respektive fotograf. Om du brukar läsa tidningen “Min husbil i Sverige” har du kanske sett några av deras reportage!?

Fantastiskt kul att träffas över en middag! Vi har följts åt i bloggvärlden i över tio år och träffats då och då på mässor. För flera år sedan skaffade Annika och Daniel husbil (som de nu bor permanent i!), så nu har vi kanske mer gemensamt än någonsin. Det blev en sen kväll med mycket prat och skratt.

Bloggkollegor

Nya elcyklar

I veckan kom de nya elcyklar som vi beställt. Kul! Tanken är att vi ska kunna göra oss av med vår lilla bil och använda elcyklarna istället. Förhoppningvis kan vi testa dem i helgen, och självklart kommer ett längre reportage framöver!

Bäst denna vecka?

Det händer förstås inte bara positiva saker i vårt liv, och denna vecka har vi också hunnit med sånt som vattenläckage i husbilstaket och ett jobbigt tandläkarbesök. Men vi väljer ju att fokusera på det positiva! Vi gläds åt den lyckade campingkryssningen, det trevliga besöket i husbåten samt, förstås, våra nya elcyklar. Vad har varit bäst under din vecka?

Pampas marina i veckan – fotat med min (Helenas) gamla mobilkamera

Veckan som kommer

Under veckan som kommer reser vi till Budapest. Det blir en resa med mat- och vintema, och som vanligt håller vi er uppdaterade både här på bloggen och på @freedomtravelnews på Instagram.

Fiskarbastionen

Missade du förra Happy Friday? Läs Resemässa och ny kabinväska med tryck

Prenumerera på vårt nyhetsbrev