Meny Stäng

Var är den svenska sommaren bäst?

Annons

Igår gjorde vi premiärturen med husbilen, från Arboga till Stockholm, och vädret var så långt ifrån en härlig sommardag man kan komma. Det snöade, haglade och regnade om vartannat och var allmänt otrevligt. Men den svenska sommaren kan vara fantastisk! Vi planerar att spendera en hel del tid i Sverige i sommar och idag presenterar vi våra Sverigefavoriter.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Husbilspremiär och sommardrömmar

Det var mysigt att sätta sig i husbilen igår och det kändes väldigt hemtamt. Vi bodde ju faktiskt i den under ett helt år för inte så länge sedan. Vädret var däremot mindre mysigt, så det är inte konstigt att man drömmer om sommaren!

I år planerar vi att vara en hel del i Sverige i sommar. Vi vill uppleva sommaren i husbåten, men har också planer på större och mindre resor i Sverige, bland annat till Piteå i samband med Nolia-mässan.

Vägen från Arboga till Stockholm igår
Vägen från Arboga till Stockholm igår

Våra Sverigefavoriter

Det finns oändligt många vackra ställen i vårt avlånga land. Vi tycker mycket om Stockholm på sommaren, och Stockholms skärgård är också en favorit. Vi åker till exempel ibland till Blidö där Peter har släktingar, och där han själv var mycket under uppväxten.

I Stockholms skärgård på sommaren
Blidö i Stockholms skärgård på sommaren

Andra favoriter är Halmstad och Tylösand (där jag brukade vara under uppväxten) samt Smögen och Öland. Vilka är dina sommarfavoriter i Sverige?

Ännu mera Stockholms skärgård
Ännu mera Blidö i Stockholms skärgård

Prenumerera på vårt nyhetsbrev