Meny Stäng

Fläktar i husbilen

Annons

Vi har hört ryktas att det är varmt i södra Europa … Vi har AC i förarhytten när vi kör, men vi har ingen AC i bodelen som kan användas när vi står parkerade. De flesta som har husbil vet att en sådan AC inte är gratis, och det är inte aktuellt för oss innan resan. Istället har vi nu skaffat två vägghängda fläktar!

Inköp och montering av fläktar

Vi har helt enkelt köpt två vägghängda fläktar på Claes Ohlson, som Peter sedan monterat upp ovanför sängarna. Vi har alltså monterat en fläkt vid fotänden i sängen bak i husbilen och en fläkt vid fotänden i sängen i alkoven. Vi hoppas att de kan fläkta lite skönt i sommarvärmen … Ni som har husbil, har ni AC eller fläkt i era husbilar?

fläktar
Den ena fläkten har vi satt upp ovanför vår egen dubbelsäng bak i husbilen
fläkt i husbil
Den andra fläkten har vi satt upp ovanför dubbelsängen i alkoven

Prenumerera på vårt nyhetsbrev