Meny Stäng

Midsommarafton på Eköns camping

I år blev det midsommar på Eköns camping, vid kusten utanför Valdemarsvik. Vi åkte hit tillsammans med våra vänner Lena och Rutger och även om vädret inte varit det bästa har vi haft en trevlig helg.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Eköns camping – KustCamp Ekön

Eköns camping, eller KustCamp Ekön, som den kanske heter ligger vid kusten, utanför Gryt. Här finns över 200 campingtomter och bra service i form av servicehus etc. Campingen ligger fint, omgiven av natur, vatten, klippor och en badplats. Ekön är ett naturreservat och här finns gott om vandringsstigar för den som är intresserad av det.

Eköns camping
Eköns camping

Midsommarfirande

Visst fanns det lite midsommarfirande på campingen, men det var inte därför vi åkte hit. Vi var nöjda med att umgås med våra vänner och äta god mat. Det gick bra att sitta ute och äta midsommarlunchen, även om lite halvruggigt väder verkar höra till på midsommar … Eller var det nån som tog Aftonbladets “timme för timme”-väderguide på allvar och kuskade land och rike runt för att hitta solen?

På kvällen plockade vi fram grillen. Förutom att vi grillade kött grillade vi potatisar. Vi kokar dem först så att de nästan är klara, och sedan lägger vi dem en liten stund på grillen. Gott!

Midsommarmat
Grilla potatis

Sol, regn och åska

Vädret har varit helt galet den här helgen! Ena sekunden har det varit strålande sol och nästa hällande regn. Ett tag var det ösregn hos våra campinggrannar åt vänster, medan grannarna på höger sida kunde sitta och sola …

Själva har vi gång på fått rädda prylar undan vattenmassorna eller försöka hälla av vattnet som velat samlas på markisen. Vi försökte oss också på att spela Buzz på Playstation, men avbröts … av ett tungt åskdunder.

Camping regn
Hagel
Regn camping

Prenumerera på vårt nyhetsbrev