Meny Stäng

På campingbutik i siesta-tider i Spanien

Annons

Idag checkade vi ut från campingen i Granada och letade upp en campingbutik vi fått tips om. Vi vill nämligen ha ett förtält för att träna i! Nu har det visat sig att det inte är speciellt enkelt att hitta det vi söker.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Att köpa förtält

Vi tog oss till campingbutiken Caravanas Autostar, strax söder om Granada. Vi vill köpa “väggar” som man fäster i markisen, men eftersom vi har en markis av märket Omnistor/Thule är det tydligen ett avancerat projekt. Tjejen i butiken pratade bra engelska och var väldigt hjälpsam, men när klockan närmade sig siesta kunde hon inte längre få tag på leverantören över telefon. Så då fick vi helt enkelt vänta ut siestans tre timmar på campingbutikens parkering …

Lång leveranstid

När siestan var över lyckades butiksbiträdet få veta att leveranstiden var minimum 4-6 veckor (maximum var okänt) och att priset skulle landa någonstans mellan 15 000 kr och 21 000 kr, beroende på modell. Varken leveranstid eller pris kändes lockande så efter sisådär fyra timmar i campingbutiken gav vi upp.

Varför siesta egentligen?

Vi är inte nedslagna dock, utan har redan börjat fundera över nya lösningar för att kunna träna! Men vad är poängen med att stänga alla affärer i flera timmar på eftermiddagen egentligen …? Ibland undrar man ju om butikerna inte vill sälja …?

Vägen till Granada
Alla våra bästa tips om Spanien. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev