Meny Stäng

Niesmann+Bischoff lockar med vintercamping

Visst kan man ge sig ut med husbilen/husvagnen för vintercamping mitt i den kalla årstiden – åtminstone om man har ett fordon som är anpassat för vintersäsongen och om man gillar vintersport! I ett nytt pressmeddelande från husbilstillverkaren Niesman+Bischoff kan man drömma sig bort till Sydtyrolen och Caravan Park Sexten.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Caravan Park Sexten – 300 kilometer söder om München

Caravan Park Sexten ligger inbäddad i vacker natur vid foten av Dolomiterna och anses vara en av de allra bästa vintercampingplatserna i Europa. Här erbjuds inte bara förstklassiga serviceanläggningar – med bland annat spa- och wellness-avdelningar – och kulinariska upplevelser av högsta klass, utan här finns också stora möjligheter att utöva vintersport. I campingens omedelbara närhet hittar man förstklassiga pister med en sammanlagd längd på mer än 200 kilometer, både för nybörjaren och den mer avancerade.

Erbjudanden för Niesmann+Bischoff-kunder

För många Arto- och Flair-ägare är Camping Park Sexten sedan länge ett attraktivt resmål, eftersom köpare av dessa husbilsmodeller erbjuds ett ”Niesmann+Bischoffpaket” som omfattar bland annat en välkomstdrink, frukostbröd, fritt inträde till badanläggning med bastu och fitness-avdelning – samt en typiskt bayersk frukost på avresedagen.

Är du nyfiken på vintercamping?

Har du provat vintercamping någon gång eller skulle du kunna tänka dig att göra det? Vi har varit ute med husbilen i snö vid enstaka tillfällen, men vi har aldrig använt husbilen för att åka på skidsemester.

Vi funderade på det för flera år sedan, men gjorde aldrig den prioriteringen. Vår husbil är nog inte optimal för vintersäsongen heller. Kanske skulle vi överväga vintercamping om vi hade en husbil som var bättre lämpad för ändamålet. Men nog ser det läckert ut när man ser bilderna, eller vad tycker du!?

Caravan Park Sexten i Sydtyrolen
Caravan Park Sexten i Sydtyrolen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev