Meny Stäng

Släpp husbilen loss, det är vår!

Annons

Ok, en husbil fungerar ju faktiskt utmärkt på vintern också, i varje fall om den är utrustad för det. Men håll med, när solen börjar lysa och det är vår är det ju en annan känsla! Vår bil har dessutom övervintrat på de mest konstiga ställen …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Problem med vattnet

Vi köpte husbilen i höstas och hann vara ute några helger innan vi märkte att det var flera saker vi behövde åtgärda. Värst var att vattnet inte fungerade! Varmvatten kom ur kallvattenkranen och tvärtom och en dag fick vi översvämning på golvet inne i bilen … inte kul!

Sedan börjar man ju inse att det är massor av saker man önskar sig; extra batteri, larm, stereo … you name it! Dessutom är Peter intresserad av design och han gillade inte att husbilen var vit, så han ville gärna klä om den.

Reparationer

Nu har husbilen fått ägna hela vintern åt att åka mellan olika ställen för reparationer, installationer och ny design! Vattnet har blivit lagat (rören hade frusit sönder!) och larm och extra batteri har satts in. Och så har bilen fått genomgå en dramatisk transformation från vit till grå, svart och röd!

Släpp husbilen loss

Så nu är det väl ändå dags att släppa loss husbilen? Ok, vi har sjutusen nya idéer som gäller utrustning och design så vi kommer utan problem att vara sysselsatta hela våren (!), men förhoppningsvis får vi se bilen nu och göra en del själva. Vi ser ju fram emot att komma ut och resa med Freedom, men förberedelserna är ju som bekant ofta halva nöjet …

Husbilen Freedom

Prenumerera på vårt nyhetsbrev