Meny Stäng

Nya gardiner och draperier i husbilen

Annons

Nu när vi har bestämt att byta klädsel i husbilen från blå till brun, så måste vi ju byta gardiner och draperier också … I helgen har vi sytt och fixat!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Att byta färg på inredningen

När vi köpte husbilen var alla textilier blå och vita. Säten, dynor och madrasser var randiga i blått och vitt. Draperierna, som man drar för sängarna, var blå. Vid fönstren fanns både tunna vita gardiner, och tjockare gardiner i blått och vitt. Nu har vi gjort om så att säten och dynor är bruna, och då måste vi förstås också göra något åt gardiner och draperier.

Husbilen original

Nya gardiner och draperier

När det gällde dynor och säten behövde vi en del hjälp, men gardiner och draperier är lite enklare, så det lyckades vi fixa själva. Vi köpte brunt tyg till draperierna, och vid fönstren nöjde vi oss med de ljusa vita gardinerna.

Peter nålade och jag sydde när vi jobbade tillsammans med våra gardiner och draperier … vilket teamwork! På bilderna kan ni se Peter som jobbar, och ett av de färdiga draperierna.

Peter nålar
Peter nålar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev