Annons

Peters son Robin och hans Alexandra var laddade när vi hämtade dem vid nio i morse. Sedan har Freedom legat som en rem på vägarna neråt i landet. Vi körde till Malmö och tog Öresundsbron över till Köpenhamn. Sedan tog det bara 10 minuter att hitta fram till Camping Absalon.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Från Stockholm till Köpenhamn

Vi hämtade upp Robin och Alexandra i deras lägenhet, och sedan var det dags att rulla söderut. Det är en bra bit att köra från Stockholm till Köpenhamn, men är man taggad så är man! det blev en liten matpaus på vägen förstås, men i övrigt rullade vi på i någorlunda bra marschfart, för att inte komma fram alltför sent.

Husbilen
Redo att ge oss av!
Robin och Alexandra utanför husbilen
Robin och Alexandra utanför husbilen, vid en paus på vägen
Till Köpenhamn
Äntligen dags att åka över bron!
Köpenhamnsbron
Över bron till Danmark

Framme på camping Absalon

Nu är det riktigt nice att vara framme på Camping Absalon i Köpenhamn! Det är inte så mycket folk på campingen eftersom det är lågsäsong, men det verkar vara helt ok här. Campingen håller öppet året om och det finns ett servicehus som verkar utmärkt. Dessutom finns det en hel del stugor här, om man nu föredrar det.

Man befinner sig visserligen 8-10 km från centrala Köpenhamn, men det känns ändå som att det är ganska enkelt att ta sig in till stan. På gångavstånd finns pendeltåg som kan ta oss in till stan.

Nu är det dags för lite ost och vin … ! Vi är ju här för att festa på Sensation White, och även om det är först imorgon är vi på bra humör redan idag!

Ställplatser i Danmark
Freedom på Camping Absalon i Köpenhamn
Alexandra och Robin i husbilen
Alexandra och Robin i husbilen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev