Meny Stäng

Sensation Köpenhamn 2009 – en fest i vitt

Äntligen var det dags för Sensation Köpenhamn igår! Först lite förfest i husbilen förstås. Sedan tog vi tåget in till centrala Köpenhamn, som var fyllt av vitklädda människor! 35 000 människor i vitt, det är många!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Kreativa outfits

Det fanns massor av snygga, coola, sexiga och kreativa outfits i vitt. En del hade tagit tagit det hela ett steg längre och kom som sjukvårdspersonal, sjömän, beduiner, kaniner eller … som en av Darth Vaders soldater. Till exempel.

35 000 människor i vitt

Sjukt bra tryck i musiken och vi dansade i sex timmar, med några avbrott för korv och öl, shots eller vatten. Efter två timmar tappade Peter och jag bort Robin och Alexandra. Vi hade bestämt plats att ses, men det hjälpte inte. 35 000 människor i vitt är ändå 35 000 människor i vitt …

Vi hittade i alla fall varann när vi skulle hem och väntade (länge!) tillsammans på en taxi. När vi kom tillbaka till campingen hälsade ”grannarna” med ”God morgen”. Sjukt kul och trötta.

Sensation Danmark

Köpenhamn – Stockholm med husbil

Det blev en sista myskväll på campingen i Köpenhamn igår, med rostbiff, potatissallad och ett gott rött vin. Det blåste och var ruggigt ute, men det är ju riktigt mysigt när man sitter inne i den varma husbilen. Därefter var det dags att köra sträckan Köpenhamn – Stockholm med husbilen.

Det blev en lång dag med bilkörning. Sträckan Köpenhamn – Stockholm är lång. Särskilt när man går och lägger sig sent, går upp tidigt och bara har en chaufför … På Öresundsbron blåste det dessutom rejält idag! Nästan lite läskigt när man känner hur de starka vindarna sliter tag i husbilen där uppe på bron …

Öresundsbron

Nu är vi i alla fall hemma! Och längtar genast efter att gå på Sensation igen … Undrar var den arrangeras i vår?

Helena i husbilen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev