Meny Stäng

Sensation Köpenhamn 2009

Annons

Äntligen var det dags för Sensation Köpenhamn igår! Först lite förfest i husbilen förstås. Sedan tog vi tåget in till centrala Köpenhamn, som var fyllt av vitklädda människor! 35 000 människor i vitt, det är många!

Kreativa outfits

Det fanns massor av snygga, coola, sexiga och kreativa outfits i vitt. En del hade tagit tagit det hela ett steg längre och kom som sjukvårdspersonal, sjömän, beduiner, kaniner eller … som en av Darth Vaders soldater. Till exempel.

35 000 människor i vitt

Sjukt bra tryck i musiken och vi dansade i sex timmar, med några avbrott för korv och öl, shots eller vatten. Efter två timmar tappade Peter och jag bort Robin och Alexandra. Vi hade bestämt plats att ses, men det hjälpte inte. 35 000 människor i vitt är ändå 35 000 människor i vitt …

Vi hittade i alla fall varann när vi skulle hem och väntade (länge!) tillsammans på en taxi. När vi kom tillbaka till campingen hälsade ”grannarna” med ”God morgen”. Sjukt kul och trötta, inför resan hem Köpenhamn – Stockholm. När är det dags igen?

Sensation Danmark

Prenumerera på vårt nyhetsbrev