Meny Stäng

Sensation White, Hasselt 2010

Sensation White i Hasselt i Belgien var en riktig upplevelse. Den enorma trancefesten samlade nära 20 000 människor i vita kläder, som dansade i timmar till stora DJ’s. Det blev en kväll vi inte glömmer i första daget.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Sensation white i Hasselt

Ett helt hav av människor i vita kläder, DJ’s och uppträdanden i sex timmar! Riktigt kul förstås, även om man blev öm i fötterna … Vi hörde folk som pratade holländska, tyska, franska, spanska, portugisiska och engelska. Men vi såg eller hörde inga nordbor …?

Fest utan kamera

Det blev en rejäl fest på Sensation White här i Hasselt i Belgien, men vi tog inte med oss kameran in, så ni får hålla till godo med en bild på mig precis innan  vi gick ut … Idag har vi överrumplats av en stor karneval i Hasselt. Vi trodde att vi skulle möte en sömnig stad, men så var det inte alls …

hotell Hasselt
Hänger på hotellrummet nu …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev