Meny Stäng

Hasselt i Belgien – hotell och shopping

Annons

Här kommer en hälsning från Hasselt, Belgien. Resan hit blev ganska lång. Vi tog flyg till Eindhoven, fortsatte med tåg till Maastricht och reste sedan den sista sträckan med buss till Hasselt. Alla människor längs vägen var som tur var otroligt vänliga och hjälpsamma. Och sedan fick vi vila ut på hotellet De Groene Hendrickx.

Hotellet De Groene Hendrickx

Nu har vi checkat in på hotellet De Groene Hendrickx och vi måste säga att det känns riktigt fräscht och modernt. Färgerna går i grått, svart och vitt och här och där finns olika typer av upplysta ljustavlor. Det bästa är ändå att hotellet ligger riktigt centralt. Det är bara att gå utanför dörren så är vi mitt i centrum.

hotell Hasselt
Vårt rum på hotellet i Hasselt

En tur på stan i Hasselt

Vi har också hunnit med att ta en tur runt stan, vilket inte tog så lång tid. Hasselt är en liten stad, men väldigt mysig! Här hittar man charmiga gamla kvarter och modernt inredda butiker. Lite shopping har det blivit också. Det blev visserligen ingen hatt i den där hattaffären på bilden, men däremot blev det ett par byxor till mig (Helena).

Nu blir det till att slappa lite på hotellrummet inför kvällens fest. Vi är ju här för den stora trance-festen ”Sensation White i Hasselt”, då alla kommer i vita kläder och dansar till trancemusik hela kvällen och natten. Det kommer bli en lång natt för oss, så vi behöver verkligen vila ut lite innan. Hoppas att du har en bra helg!

Hasselt
Hasselt är en trevlig liten stad!
shopping Hasselt
Kanske en ny hatt?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev