Meny Stäng

Reportage om FREEDOMtravel i Husbilen Test

Annons

Nu kan du läsa ett reportage om FREEDOMtravel i Husbilen Test. Vi har fastnat på bild i senaste numret av tidningen! Stefan Janeld och hans medarbetare passerade oss på Elmiamässan och ville ha med Freedom på bild i tidningen. Kul, tycker vi!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

På plats på Elmia-mässan

Vi var på plats på Elmia-mässans camping, och när vi i godan ro satt vid husbilen kom Stefan Janeld från Husbilen Test förbi och ville göra ett reportage. Kul! Dessutom fick vi en trevlig pratstund med Stefan. Visst är det lite konstigt att se sig själv i tidningen, men mest är det ju ändå roligt! Det är lite kul att titta tillbaka på bilderna från mässan nu också. Vi hade väldigt roligt där och då! Det kommer säkert bli fler resor till Elmia Husvagn Husbil.

Elmia 2009
På plats på Elmia-mässan 2009

Reportage om Freedomtravel i Husbilen test

Vill du läsa reportaget om oss? Om du inte hittar tidningen i butiken (lite svårt ibland) kan du prenumerera eller betala 39 kr för ett digitalt nummer. I det senaste numret presenteras massor av nyheter från höstens mässor. Här hittar du också tester av några nya spännande prylar: Glow vattenrenare och Efoy bränslecell. Och så hittar du förstås reportaget om oss!

Reportage om FREEDOMtravel i Husbilen Test
Reportage om FREEDOMtravel i Husbilen Test

Prenumerera på vårt nyhetsbrev