Meny Stäng

Spoiler på husbilstaket

Annons

Vi har köpt och monterat en spoiler på husbilstaket. Vi tycker att det brusar mycket från de två främre takluckorna, och syftet med spoilern är att minska vindbruset. Nu har vi både sprutlackerat spoilern, för att den ska få den färg vi vill, och monterat den på husbilstaket. Nu får vi se om det blir bra!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Sprutlackera spoilern

Det fanns förstås bara vita spoilers att få tag på, så Peter fick börja med att sprutlackera den svart. Andra människor kanske sprutlackerar saker i sitt garage eller så, men vi bor ju i lägenhet och har inget garage, så vad gör man då? Jo, vi sprutlackerade i vardagsrummet …

Det ser lite galet ut nu när jag ser det på bild, men det gick bra. Vi bredde ut underlagspapp på golvet som vi tejpade fast, och nej det är inte svart varken på golvet eller väggarna nu … Men spoilern är svart!

Spreja spoiler
Peter fick börja med att sprutlackera spoilern för att få den svart
Sprutlackera spoiler - snart har vi en spoiler på husbilstaket
Nu är den snart svart!

Fästa en spoiler på husbilstaket

När spoilern var helt svart och torr var det dags att få upp den på husbilstaket. Peter fäste den framför takluckorna med hjälp av silikon och popnit. Nu återstår att se om det hjälper mot vinddraget och brusandet! På den översta bilden kan du se spoilern på plats framför takluckan på vårt enormt skitiga husbilstak (it’s supposed to be black …). Det är inte så lätt att se kanske, men den skymtar där framför. Fotot är taget från den bakre takluckan.

Snart dags att rulla med husbilen

Nu är det snart dags att rulla ut på vägarna med husbilen! Det blir nog en husbilshelg alldeles snart, även om vi inte ännu bestämt vart det bär av. Härligt! Så länge bjuder vi på en bild från förra årets husbilsresa vid den här tiden, då vi bland annat besökte Västerås Mälarcamping.

Västerås mälarcamp
Husbilen på rull vid den här tiden förra året (utan spoiler på husbilstaket)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev