Meny Stäng

Sensation White Oslo 2011

Annons

Så var det äntligen dags för Sensation White i Oslo 2011, med temat Ocean of White. Åtta timmars dans till bra DJ´s och en fantastisk show med ljus, laser, fontäner, eldar och dansare. En riktigt häftig upplevelse tillsammans med 23 000 vitklädda människor.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Telenor Arena

Ända sedan vi skaffade våra biljetter har vi sett fram emot detta! Vi körde med husbilen till Telenor Arena i Oslo, och ställde oss på parkeringen precis utanför. Det kostar 120 kr/dygnet att stå här. Snacka om att ha hotellet nära! Dessutom lyste solen, och stämningen var på topp inför Sensation 2011. Kan det bli så mycket bättre än såhär?

Sensation Arena
Oslo Sensation White 2011
Freedom Sensation White

Förfest inför Sensation White i Oslo

Solen sken hela lördagen i Oslo. Det var verkligen en helt perfekt dag att ha förfest utanför husbilen! Sedan hade vi bara några hundra meter att gå upp till arenan … Vi fotade inte inne på själva evenemanget, men här kommer några bilder från förfesten.

Sensation
Sensation Oslo
Sensation white
Sensations white oslo
Sensation white Party
Sensation Oslo Norge

Långa köer på Sensation White i Oslo

Om det är nånting vi ska klaga på så var det arrangemanget kring serveringen. Det är inte acceptabelt att behöva stå en timme i kö för att få något att dricka, vare sig det är en öl eller ett glas vatten. Vi har varit på Sensation förut (i Köpenhamn och Belgien), men har aldrig varit med om att serveringen varit så dåligt arrangerad.

Fantastisk helg i Oslo

Allt som allt har vi i alla fall haft en fantastisk helg i Oslo, med citycamping, sol, fest och Sensation White! Det är många härliga minnen vi har med oss hem.

Sensation white 2011

Prenumerera på vårt nyhetsbrev