Meny Stäng

TV-spel i husbilen

Annons

Vi tänkte tipsa lite om det här med TV-spel i husbilen. Kanske främst för er med barn eller tonåringar, även om vi ibland spelar när vi är själva också … Ett PlayStation följer alltså ofta med i vår husbil.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

TV-spel medan vi kör

När den yngre generationen är med på långresor brukar vi montera fast en skärm bak på förarstolen. Då kan de spela PlayStation medan vi kör, inte dumt alls! (Obs! En omvandlare krävs, för att omvandla 12 volt till 220.)

TV-spel när vi stannat

Ibland är ett TV-spel för övrigt enda sättet att få ut våra ungdomar utanför bilen… Den stora TV-skärmen fick vi över vid ett tillfälle och har sedan fått åka med i bilen. Bra eftersom den är flyttbar och eftersom jag (som ser lite halvtaskigt) har lättare att hänga med.

TV-spel kan dessutom vara väldigt roligt som sällskapsspel. Vi spelar ofta Buzz och Trivial Pursuit (två frågespel), antingen själva eller tillsammans med killarna.

Playstation i husbilen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev