Meny Stäng

Vi målar i hallen – vita stuckaturer

Annons

När vi köpte vår lägenhet, för 6 år sedan, rev vi allt utom den bärande väggen. Till och med golv och tak åkte ut. Renoveringen var ett enormt jobb, som inte blev mindre av att vi valde en gammal stil med stuckaturer och tjocka lister …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Dags att måla igen

När vi målade första gången var det var ont om tid och på vissa ställen blev listerna bara grundade. På andra ställen blev vi klara, men färgen har ändå blivit sämre med tiden. Nu är det alltså dags att bättra på!

Vi vill förstås ha en fräsch och fin lägenhet. Dessutom måste lägenheten vara i bra skick den dag vi säljer lägenheten, för att ge oss ut och resa med husbilen. Här kan du se bilder på bygget och på den renoverade lägenheten:

Nymålat
Nymålade stuckaturer
Måla om
Måla foder i hallen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev