Summerburst 2012 har varit grymt! Vi tog med oss husbilen och ställde oss på en central parkering, med bara en kort promenad till festivalen. Två dagars festival, med massor av härlig musik och skön stämning!

Fricamping i centrala Stockholm

Vi har tagit husbilen med oss in till centrala Stockholm, så himla perfekt! Vi har ställt oss på en vanlig parkeringsplats, med gångavstånd till arenan. Här blev det lite förfest, och så förstås ett gäng timmars sömn.

Husbil Stockholm
Summerburst husbil

Summerburst Dag 1

Första Summerburst-kvällen inleddes med sol och blå himmel över Stadion. Riktigt skön stämning att stå på läktaren med solen i ansiktet, ha bra utsikt över scenen och lyssna på bra musik. Kvällen avslutades med Tiesto Club Life och stora fyrverkerier över himlen. Här kan ni se några bilder från kvällen.

Summerburst festival
Helena Summerburst
Summerburst Stockholm
Summerburst
2012 Summerburst
Summerburst 2012 Sthlm

Summerburst Dag 2

På lördagen vaknade vi till regn och kyla, som gav en känsla av höstrusk snarare än sommar. Helt otroligt nog klarnade vädret upp till kvällen, och vi fick en ny konsertkväll med sol. Vi såg Calvin Harris, Sebastian Ingrosso och David Guetta. Vilket tryck! En riktigt grym kväll!

Festival Summerburst
Stockholm Summerburst

Prenumerera på vårt nyhetsbrev