Meny Stäng

Rullsands camping och havsbad

Annons

Rullsands camping är en fin camping utanför Gävle. Campingens läge är väldigt fint och det finns också en härlig sandstrand intill. Här finns även stugor och platsen är också känd för sitt naturistbad. Absolut värt ett eller flera besök!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Rullsands camping – här trivs vi

Vi trivs på campingen här i Rullsand. Det är lugn och skön stämning här, omgivningarna är gröna och fina och man har mycket nära ner till stranden. Hit brukar vi åka ibland bara för att slappa, läsa böcker och äta god mat.

Den här gången åkte vi hit för att avnjuta en lugn och fin midsommarhelg. Vi tror faktiskt att det kommer arrangeras något slags firande här på campingen, men för egen del är vi mer här för att njuta av lugnet, än av firandet.

Om man promenerar en kort bit längs stranden kommer man till en liten bar/restaurang där det ibland också är uppträdanden. Vi har gått dit vid något tillfälle tidigare och tagit en öl och lyssnat på någon musiker. Ibland kan det vara trevligt när man vill ha lite avbrott i lugnet!

Rullsand camping

Fin sandstrand

Något av det bästa i Rullsand är den långa fina stranden. Vi har solat och badat här flera gånger tidigare, just för den fina strandens skull. Nu har vi precis gått en promenad på stranden och tagit några foton.

På stranden i Rullsand kan man verkligen koppla av med sol och bad, ofta också utan att det är alldeles för mycket folk runt omkring. Precis nedanför campingen ligger en ”vanlig” strand med fin mjuk sand, dit de flesta badgäster går. Om man istället går bortåt åt höger kommer man istället till en naturiststrand.

Rullsand gävle
Strand Rullsand
Rullsand strand och camping

Naturiststranden i Rullsand

Naturiststranden är väldigt stor och det är mer natur än människor. Vi har varit här under två midsommaraftnar efter mycket arbete och solat och vilat upp oss, med sill och nubbe helt i det fria. Utsikten är det inget fel på!

Rullsand strand

Prenumerera på vårt nyhetsbrev