Meny Stäng

Boktips: Harem av Jillian Lauren

Annons

Jillian är en vilsen amerikansk 18-åring som studerar teater och försörjer sig genom att arbeta som strippa. Rotlöshet och ständig jakt efter kickar leder till att hon hoppar på det minst sagt spektakulära erbjudandet om att, som lyxprostituerad, ingå i prins Jefris harem i saltanatet Brunei.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Champagnen flödar

Det som är tänkt att bli två veckor blir två år. Champagnen och ädelstenarna flödar i Brunei och Jillian dras in i en smutsig maktkamp om prinsens uppmärksamhet. Det här är en intressant resa in i en värld som man annars inte har någon inblick i. En värld som känns medeltida och högteknologisk på samma gång, och som faktiskt existerar i vår tid, bara lite längre österut.

Harem

Prenumerera på vårt nyhetsbrev