Meny Stäng

Tvättmaskinen är inne

Tvättmaskinsförsäljaren undrade hur vi skulle få plats med maskinen i bilen. I bilen! Det var ju det minsta problemet, om man säger så … Vi hade räknat ut att tvättmaskinen skulle få plats i pannrummet, men inte riktigt tänkt på hur vi skulle få dit den.

För smala dörrar

Visst skulle den gå in genom huvudentrén, men sedan skulle det ändå bli stopp. Nedgången från köket till nedre däck är väldigt trång. Då återstod bara dörren i båtens för. Den var 58 cm, och tvättmaskinen var 60 cm.

Ok, om vi sågade ner dörrkarmarna då. (Och nu pratar vi alltså originaldörr från 1932, ingenting från IKEA). Sen var det ju det där med att vi tagit bort stegen, eftersom den var ranglig och vi ändå ska bygga om. Jaja, allt går om man vill. Bildbevis!

Fira ner tvättmaskin

Läs mer:Eländet fortsätter i pannrummet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev