Meny Stäng

Hur man bryter sig ut från en ställplats

När man åker in på ställplatsen i Biscarosse-Plage vid Silverkusten i Frankrike trycker man på en knapp, får ett kvitto med en kod och åker in genom en bom som öppnar sig. För att sedan komma ut genom bommen läser maskinen av kvittot och talar om hur mycket man ska betala. Det låter ju bra, men det fungerade inte riktigt om man säger så …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ställplats i Biscarosse-Plage

Ställplatsen i Biscarosse-Plage vid Silverkusten i Frankrike är enorm. Platsen ligger bland träden i skogen, och härifrån har man en mycket kort promenad ner till stranden.

På sommaren är det säkert fullt av campingfordon här, men såhär i december är det helt öde. Det var faktiskt så öde att det nästan kändes lite läskigt när det kompakta mörkret sänkte sig. Det var dock inte det som var vårt problem. Problemet uppenbarade sig när vi nästa morgon skulle ge oss av …

FREEDOM på ställplatsen i Biscarosse-Plage
FREEDOM på ställplatsen i Biscarosse-Plage
Frankrike Silverkusten
Bland träden vid stranden ligger ställplatsen …
France Silverkusten
En kort promenad bort ligger havet

Allting var stängt

Vi skulle betala 8 euro för att checka ut genom bommen, vilket maskinen ville ha i kort eller mynt. Vi provade BÅDA våra kort, men maskinen ville inte ha dem. Och vi hade inte 8 euro i mynt … Vi gav oss av för att leta efter ställen att växla – men precis allting var stängt, och inte en människa i närheten.

Efter ungefär en halvtimme kom två franska killar förbi i en bil och försökte hjälpa oss, men de lyckades inte heller. Vad vi gjorde? Peter tog i och slet loss en stolpe och sedan snirklade vi ut med husbilen …

Camping
Vi var ju tvungna att ta oss härifrån på något sätt

Farväl till Silverkusten

Nu har vi tagit farväl till Silverkusten och rullat in i Spanien, där vi står på en jättefin camping. Vi berättar mer snart!

Silverkusten
Den vackra franska Silverkusten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev