Meny Stäng

Reportage om oss i Hemmets Journal

I höstas kom en journalist hem till oss i husbåten och intervjuade oss om husbåtslivet, och framför allt om husbilslivet och resorna! Vi visste inte om det skulle bli ett reportage, men för någon dag sedan fick jag höra att reportaget fanns ute. Roligt!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Galen livsstil?

Nu har jag fått tag på en pdf, som jag gjort bilder av. Tyvärr går det nog inte att läsa och jag vet inte heller om numret finns kvar i butikerna längre (tidningen kom ut 4 juni, men det verkar komma ett nummer varje vecka?). Det var i alla fall roligt att Hemmets Journal ville uppmärksamma vår (lite galna?) livsstil med husbåt och husbil!

Hemmets Journal nr 24, 2015
Hemmets Journal nr 24, 2015
Hemmets journal sidan 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev