Meny Stäng

Fest på Elmia Husvagn Husbil – från Oktoberfest till Elvis

Man åker ju inte till Elmia-mässan bara för att titta på nya husbilar och tillbehör, utan också för att träffa vänner, umgås och ha kul. Och det är bra drag kan vi lova! Såhär ser det ut när det är fest på Elmia Husvagn Husbil.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Danskvällar på Elmia

Både fredag och lördag arrangerades danskvällar i Entré Syd (alltså där vi har stått med vårt bord) på Elmia Husvagn Husbil. Dansband är ju inte riktigt vår grej, men vi kikade förbi igår och måste säga att det var bra drag, med fullt på dansgolvet. Det var Rezar med Lotta som spelade.

danskväll elmia
Rezar med Lotta spelade på lördagskvällen på Elmia
dans elmia
Fullt på dansgolvet på lördagskvällen

Oktoberfest på Elmia

I tältet utanför mässhallarna arrangerades Oktoberfest under tre kvällar. Vilket drag! Jag har nog aldrig förr sett människor släppa lös så hårt till låtar som “Min hatt den har tre kanter” (på tyska) och refränger som “falleri, fallera”. Maten var visserligen inte fantastisk (halv grillad kyckling med kringla är väl nån tysk idé?) men vad gör det när man kan dricka öl och dansa på led hela kvällen?

Oktoberfest Elmia
Bra drag på Oktoberfesten på Elmia
Fest på Elmia Husvagn Husbil
Fest på Elmia Husvagn Husbil

Elvis is alive

Bäst av allt var ändå den mer inofficiella showen med “Elvis” utanför en av de stora amerikanska husbilarna på mässcampingen. Vi kom precis lagom, när lamporna tänts runt Elvis-skylten på husbilens bakdel och människorna bänkat sig runt om. Elvis-showen har tydligen kommit tillbaka år efter år och vi förstår att folk gillar det. Elvis on the road – kan det bli bättre?

Elvis på Elmia
Publiken bänkade sig vid Elvis-showen
Husbil
Elvis framför sin turné-husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev