Meny Stäng

Sveriges elit av husbilsbloggare samlade på ett ställe

Annons

Vi har precis kommit hem från mässan Elmia Husvagn Husbil, där vi spenderade en hel vecka. Det kanske allra roligaste under den här veckan var alla människor vi träffade. Bland annat träffade vi ett helt gäng härliga husbilsbloggare. Flera av dem har vi följt i många år, men det här var i flera fall första gången vi träffades på riktigt.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Många husbilsbloggare på plats

Riktigt många husbilsbloggare var på plats på Elmia-mässan i år. Vi kom fram till att det måste vara så att en stor del av ”Sveriges husbilsloggar-elit” var på plats, och vi fick faktiskt till en träff utanför vår husbil på lördagen. Alla kunde inte vara med på den träffen och jag fick inte med riktigt alla på bild (det var så mycket som hände och så många intryck), men ett gäng fastnade i alla fall.

husbilsbloggarträff
Bloggarna bakom Hobby on the road, Husbilen Helge, FREEDOMtravel, Våra husbilsresor, Matts Torebring och Husbil Kors och Tvärs. (Blogghunden Chivas hamnade tyvärr lite utanför bild …)

Vi träffade Anette och Göran från Husbil Kors & Tvärs, som dessutom bjöd hem oss på en väldigt trevlig kväll med plockmat och vin i sin fina Carthago. Flera gånger träffade vi den glade och trevlige Nisse, som bloggar på Husbil och resor.

Han hjälpte till som funktionär på Elmia-mässan, och vi måste säga att Caravan Clubs funktionärer var fantastiska och fanns där i vått och torrt, dag och natt. Vi fick också äntligen träffa Matts Torebring och hans fru Birgitta, en blogg som vi följt länge, länge. Fantastiskt roliga möten!

Matts Torebring och Kors och Tvärs
Birgitta och Matts Torebring, Anette från ” Husbil Kors och Tvärs” och Peter

Många fler husbilsbloggare kom fram och gav sig till känna vid vårt bord på mässan. Vi träffade Nilla och Micke från den livsglada bloggen Våra husbilsresor (och ja, de var lika glada och trevliga på riktigt!). Vi fick också träffa det lite ”hemliga” paret från bloggen Hobby on the road – De har aldrig visat sig själva på bild på bloggen – men nu får du se dem på bild här!

Hobby on the road
Ansiktena bakom bloggen ”Hobby on the road” – äntligen!

Jag fick en trevlig pratstund med Lennart från Lennarts tankar. Vi hann också prata med Ann-Sofie och Lennart från Alltid på väg och med Arne från Husbilen Gila. Arne och hans fru Inga-Lill har inte uppdaterat bloggen på ett tag, men de rullar snart mot Frankrike. Då kan vi nog se fram emot några nya blogginlägg!

Husbilen Gila
Arne från ”Husbilen Gila” och Peter

Vi träffade Aila från Libertys familj, och det var ett roligt återseende eftersom vi träffats på andra mässor tidigare. Jag fick också en liten pratstund med Torgny från Ulla & Torgny på äventyr, som hjälpte oss med tips och råd när vi hade gasolproblem under vår Europa runt-resa. Sist, men inte minst, träffade vi det trevliga paret bakom bloggen Husbilen Helge, nämligen Bengt och Ingela.

Husbilen Helge
Bengt och Ingela från ”Husbilen Helge”

Andra bloggare – och en bubblare

Det fanns inte bara renodlade husbilsbloggare på plats. Johan, som guidade oss bland husvagnarna på mässan, bloggar om mobilt boende på Caravanum. Alexandra bloggar om resor, vardag och träning på bloggen Tenderlyn. Du kanske minns att hon var gäst på vår blogg för ett tag sedan och berättade om familjecamping i tält och campingbil, bland annat i Australien? De är lite nyfikna på att skaffa en campingbil själva och kikade lite på en Volkswagen California.

Tenderlyn
Peter, Alexandra och Stella från ”Tenderlyn”

Till sist kommer en bubblare då. Rico har ingen blogg alls, men om vi har tur så startar han en. Han läste vårt blogginlägg om våra favorithusbilar på Caravan Stockholm och blev inspirerad att köpa en Globe-traveller plåtis. Nu har han sålt huset och förbereder det sista för att komma iväg på en 2 års resa i Europa. Han funderar på att blogga under resan – och det tycker vi väl att han ska!?

Rico
Rico och Helena

Prenumerera på vårt nyhetsbrev