Meny Stäng

Ge oss feedback på bloggen!

Annons

Vi är med i bloggnätverket och branschorganisationen Influencers of Sweden, och för ett tag sedan tog några av medlemmarna där ett bra initiativ. Alla som ville vara med blev tilldelade en blogg att ge konstruktiv kritik på – och samtidigt fick man själv konstruktiv feedback på bloggen från en annan bloggare.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Feedback ledde till förändring

Vi fick konstruktiv kritik på vår blogg FREEDOMtravel från en annan bloggare, vilket var både spännande och nyttigt. Vad fick vi höra? Ja, först fick vi en hel del positiv kritik. Bland det som kunde förbättras tyckte bloggaren i fråga att vi skulle byta ut den röda färgen på menyn och på länkarna, eftersom hon fick en negativ känsla av den och uppfattade den lite som ”stopptecken”.

Vi lyssnade förstås och har provat. Om du kikar på bloggen nu är temafärgen blå istället för röd. Länkarna är blå och om du för pilen över menyn ser du att menyraderna som faller ner är blå istället för röda. Vad tycker du? Blev det bättre?

Blå temafärg
Blå temafärg på bloggen och alltså blå menyer

Mer feedback på bloggen

Både att ge och få feedback var bra! Man blir ju lätt hemmablind, och det är mycket lättare att se vad andra kan göra bättre och förändra. Så nu undrar vi om du vill hjälpa oss och kanske svara på någon eller några av följande frågor? Stort tack till dig som vill bidra med dina synpunkter!

  1. Vad tycker du om vår header (den som vi visar här nedanför)? Vad säger den dig om bloggen?
  2. Vad tycker du om bloggens utseende i övrigt? Layout, stil, färger?
  3. Vad tycker du om läsbarhet? Storlek på bokstäver, längd på texter, rubriksättning?
  4. Hur tycker du att det är att hitta på bloggen? Är det lätt eller svårt att hitta information om resmål och annat?
  5. Vad tycker du om innehållet? Balansen mellan fakta och personligt? Vad vill du läsa mer eller mindre om?
  6. Har du några fler synpunkter?
freedomtravel header

Prenumerera på vårt nyhetsbrev