Meny Stäng

Snygga solglasögon – och de man inte ska välja

Annons
I samarbete med Smartbuyglasses

Det här med solglasögon, hörni. Alltså, jag älskar solglasögon. Inte så mycket för att jag tycker att jag är snygg i dem, men för att det är så otroligt vilsamt för ögonen. Jag får lätt migrän av stark sol, och det är verkligen behagligt att krypa in bakom ett par mörka, skyddande glas.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Det här med att välja snygga solglasögon däremot, det tycker jag är svårt. När man tittar tillbaka i ”fotoalbumen” kan man ju också konstatera att man lyckats bättre och sämre genom åren …

Hiss och diss

Jag tänkte att du skulle få hjälpa oss lite på traven här! Med hjälp av lite historiska bilder från diverse semestrar ska du få hjälpa oss att utse 1) snyggaste solglasögonen och 2) största katastrofen. Vi börjar med Peter! Han gillar solglasögon och brukar ha ett gäng liggande här och där. Men vilka borde han välja egentligen? Och vilka borde han verkligen lämna kvar i handskfacket/byrålådan?

Peter olika solglasögon
Peter solglasögon

Sedan går vi vidare med mig då. Jag behöver förmodligen köpa nya solglasögon nu i vår, så jag kan behöva lite tips (och varningar!). Jag brukar oftast ränna runt i en massa butiker på semesterorter och ha panik för att jag inte hittar någon bra modell, samtidigt som jag svettas och tänker att ”jag kan ju inte ägna hela dagen åt att shoppa solglasögon”.

Köpa solglasögon på nätet

En annan variant är faktiskt att köpa solglasögon på nätet. På SmartBuyGlasses finns massor av olika modeller och man kan titta runt i lugn och ro, utan att känna sig stressad. Man kan faktiskt också ”testa” glasögonen på en virtuell modell eller på ett eget uppladdat foto. Jag tycker till exempel att de här solglasögonen ser snygga ut på bild. Har du provat att köpa solglasögon online någon gång eller skulle du kunna tänka dig att testa?

Hur som helst, nu är det dags för hiss och diss! Vilken modell ska jag leta efter?

Helena olika solglasögon
Helena solglasögon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev