Meny Stäng

Att beställa tavlor med egna resefoton

I samarbete med bestcanvas.se

Har du någonsin gjort tavlor med egna resefoton? Vi har nyligen fått hem en canvastavla med ett foto från en av våra resor i Polen. Riktigt kul att ha ett minne från en av alla resor på väggen hemma! Berätta gärna hur du brukar använda dina resefoton!?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Alla dessa resefoton …

Idag, när allt är digitalt, är det ju lätt hänt att man tar massor av foton på sina resor. Men, vad gör man sedan med sina foton? Vi använder foton både på bloggen och på Instagram, men däremot är det väldigt sällan vi använder dem på något fysiskt sätt. Därför är det lite kul att prova detta med canvastavlor – vi har beställt hem en tavla med ett foto från en av våra resor!

Ett foto från en resa i Polen

Vi har valt att göra en tavla från vår resa i Polen och Tjeckien sommaren 2017. Fotot är från palatset Kozlowka i Polen och det är kanske inte vårt allra vackraste foto, men det är en bild som påminner oss om en väldigt rolig resa. Och vad är bättre än att påminnas om roliga resor?

tavlor med egna resefoton

Att beställa tavlor med egna resefoton

Vi beställde tavlan från BestCanvas.se. Man väljer helt enkelt vilken typ av väggdekoration man vill ha (vi valde en canvastavla), laddar upp ett foto och väljer storlek. Tavlan skickas sedan och vi fick hämta paketet i närmaste (nåja) butik. Smidigt egentligen, men vi undrar alltid varför paket alltid ligger kvar så kort tid i butikerna? Det gäller att inte missa upphämtningen helt enkelt!

tavlor med egna resefoton

Att sätta upp en tavla … i en husbåt

Canvastavlan kom inte tillsammans med några upphängningsanordningar, men en sån här tavla är ju å andra sidan väldigt enkel att hänga upp. Det är bara det att när man bor i en husbåt får man tänka till lite extra. Det räcker inte att tavlan hänger lite löst på en spik, utan den måste sitta lite mer ordentligt så den inte ramlar ner när husbåten gungar. Det blev till att köpa riktiga upphängningsanordningar och spika fast.

sätta upp tavlor med egna resefoton
Canvastavla

Vår tavla är på plats

Nu är vår tavla på plats ovanför Peters arbetsplats. Vi är supernöjda. Roligt att ha en bild som påminner oss om våra resor tillsammans!

Vad kan man mer göra med sina resefoton?

När man nu tar så mycket resefoton så är det ju kul att använda dem på olika sätt! Jag (Helena) har förut gjort en almanacka en gång. Nu kollade vi runt lite på Bestcanvas för inspiration om andra produkter. Vad sägs till exempel om att trycka upp dina resefoton på en handduk, en kudde, en matta, en mugg, ett mobilskal, en musmatta eller ett pussel?

Vad gör du med dina resefoton?

Har du någonsin gjort tavlor med egna resefoton, eller hur brukar du använda dina foton? Tittar du på dem digitalt eller använder du dem också ”fysiskt” på något sätt?

Tavla med resefoto

Prenumerera på vårt nyhetsbrev