Annons

Välkommen till FREEDOMtravel resemagasin!

Välkommen till FREEDOMtravel resemagasin – ett digitalt magasin fyllt av resmål, äventyr och camping. Här hittar du inspiration och tips för både små och stora resor med bil, husbil, flyg, båt eller tåg.

Reportage om resmål

I FREEDOMtravel resemagasin kan du lätt hitta restips inför din nästa resa. Du hittar reportagen genom att klicka på ”Sverige”, ”Europa” eller ”Världen” i menyn, och därefter fortsätta till det land du är intresserad av. Där presenterar vi massor av spännande cityguider och reportage om destinationer i Sverige, Europa och runt om i världen. Dessutom listas ett gäng temavägar som du kan följa för en spännande semesterresa med bil, husbil, husvagn eller motorcykel.

Camping och äventyr

I resemagasinet finns också tips för dig som är intresserad av camping och äventyr, oavsett om du reser med husbil, husvagn eller tält, eller kanske väljer att bo i stuga. Vi har bland annat listat alla campingar och ställplatser som vi i redaktionen har besökt och vi har samlat tips på allt från packning till praktiska tips när du ska köra i Europa.

Följ resemagasinet FREEDOMtravel!

Du som vill kan också följa resemagasinet FREEDOMtravel på daglig basis! Vi publicerar en ny artikel varje morgon klockan 06:00. Du hittar i första hand reportage om resor och resmål samt tips om hotell, restauranger, campingar, sevärdheter, stränder och naturupplevelser.

På måndagar presenterar vi ”FREEDOMtravel News” – korta resenyheter från veckan som gått. På fredagar kan du lära känna oss – Peter och Helena – lite bättre genom ett mer personligt inlägg som vi kallar ”Happy Friday”.

Om oss

Det digitala resemagasinet FREEDOMtravel startades 2009 och drivs av FREEDOMtravel AB. Magasinet är idag ett av Sveriges mest lästa resemagasin, med cirka 120 000 unika besökare per månad.

Vi som står bakom magasinet heter Peter Bergström (VD och ansvarig utgivare) och Helena Bergström (chefredaktör). Vi brinner för att resa och att dela med oss av reseupplevelser och tips. Dessutom finns ett 15-tal gästskribenter knutna till magasinet. Gästskribenterna presenteras på startsidan och om du klickar dig vidare hittar du alla deras reportage.