Meny Stäng

Med husbil i Valdemarsvik

Annons

Igår kom vi fram till Valdemarsvik, söder om Norrköping. Enligt en guidebok vi har skulle det finnas tre ställplatser här med el. När vi pratade med personalen på båtbutiken gick det utmärkt att stå här över natten, men någon el hittade vi inte …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ställplatsen i Valdemarsvik

Det ska finnas ställplatser för husbilar i Valdemarsviks hamn, men eftersom vi inte hittade några elstolpar vid parkeringsplatserna är vi inte helt säkra på att vi hittade exakt rätt ställe. Det fanns inga andra husbilar här just nu, och inte riktigt någon att fråga om man säger så … Vi valde helt enkelt att parkera i hamnen, och den parkeringen var vi väldigt nöjda med. Vi tyckte att vi stod väldigt fint i hamnen med utsikt över alla båtar.

På ställplatsen i Valdemarsvik finns också en servicebyggnad med toaletter och duschar och det stod att man kunde få koden på Turistbyrån … som var stängd. Kanske var vi här lite för tidigt på säsongen? Läs gärna mer om ställplatsen på turistcentrets webbsida.

Valdemarsvik
Ställplats Valdemarsvik

Regn, sol och film

Det regnade i flera timmar, men när det till slut blev uppehåll trängde faktiskt solen igenom. Vi hann med att njuta av en öl i den plötsliga värmen och vi hann också med att gå en promenad runt den fina båthamnen. Det är verkligen en charmig miljö här med alla gamla fina hus och alla småbåtar!

När vi kom in i husbilen igen och det blev kväll blev vi sugna på att se den film som vi precis köpt. Eftersom det inte fanns någon el var det bara att dra igång elverket. Hoppas att vi inte störde för mycket …

Valdemarsvik hamn
Valdemarsvik ställplats

Prenumerera på vårt nyhetsbrev