Nu är vi i Tyskland! Vi har inte skrivit på några dar, för vi har inte haft möjlighet att köpa något lokalt simkort för att koppla upp oss mot Internet. Men nu ska vi försöka uppdatera lite oftare! I fredags lämnade vi Landskrona och åkte över Öresundsbron till Danmark. 800 kr kostade det att ta husbilen över bron…

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Genom Danmark och Tyskland

Vi fortsatte ner genom Själland och tog färjan Rödby-Putgarden. I Tyskland orkade vi inte åka så långt, utan första stoppet blev en ställplats i Lübeck. Sedan dess har vi spenderat en hel del timmar på Autobahn! Vår husbil går utan problem i mellan 120 och 130 km/h, ändå blir vi omkörda hela tiden …

Rastplats i Tyskland
Freedom på en rastplats i Tyskland

Camping utanför Leipzig

I lördags stannade vi på en camping utanför Leipzig, som heter Camping Am Kulkwitzer see. Vi upplevde inte denna camping som fantastisk, men det var helt ok att stanna här över natten förstås. Här finns en sjö och man står bland gröna träd. Idag var det bara att fortsätta på Autobahn …

Camping tyskland
Freedom på Camping Am Kulkwitzer see

Camping Rangau i Erlangen

Nu har vi stannat på en camping i Erlangen utanför Nürnberg, som heter camping Rangau. Ett väldigt fint ställe med sjö, bad och båtar. Peter är lite halvtrött på att köra vid det här laget, så han lät mig och Billie trampa trampbåten, medan han passade på att lägga sig och sola där bak … I morgon fortsätter resan mot Österrike.

Tyskland
På väg till camping Erlangen mötte vi detta …
Trampbåt Tyskland
Helena och Billie trampar …
Trampbåt
… medan Peter slappar
Alla våra bästa tips om Tyskland. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev