Meny Stäng

Vad tycker du om Slide Outs på husbilar?

Annons

Idag låg ett nummer av Husbilen Test i brevlådan, med ett reportage från Slide Outsens förlovade land: USA. Många av husbilarna är förstås enorma redan innan man fäller Slide Outsen, bara för att sedan bli gigantiska …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Små husbilar med slide out

Men det finns ju också små husbilar med Slide Outs, som den här lilla 7,3 metaren från Four Winds. När man fäller ut Slide Outen blir den riktigt rymlig. En liten husbil med Slide Out verkar ju onekligen ganska smidigt …

Tydligen finns det någon slags aversion mot Slide Outs i Europa, som ska bero på att vi inte tror att de tål vårt klimat. Men enligt Stefan Janeld, som gjort reportaget för Husbilen Test, menar amerikanarna att bilarna utan problem klarar deras kalla och blöta klimat … Vad tycker du om Slide Outs?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev