Meny Stäng

Vi är med i Amelia Sommar

Annons

Nu har vi råkat fastna med bild och reportage i en tidning igen. Den här gången är det tidningen Amelia Sommar. Reportaget är en del av ett större reportage som heter “Folkligt, festligt, fullsatt” och som handlar om svenskars längtan efter att leva lite enklare, lite trängre och lite mer äkta på sommaren.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

“Vi älskar trängseln”

“Vi älskar trängseln” står det i reportaget. Ja, så kanske det är? Det är mysigt i en husbil, men man är ju inte inne i den hela tiden. En stor del av grejen är väl att man också är ute och njuter av naturen. Man lever lite enklare, precis som man gör i en sommarstuga. Om man tänker efter så är det nog en ganska svensk sommardröm, eller vad säger du?

Vi älskar trängseln

Prenumerera på vårt nyhetsbrev