Meny Stäng

Afternoon Tea på Grand Hotel

Min mamma fyllde 70 år för inte så länge sen, och vi bjöd därför med mina föräldrar på Afternoon Tea på Grand Hotel idag. När nånting serveras på Grand är det förstås lyxigt och gott. En riktigt trevlig eftermiddag hade vi!

Lyxigt Afternoon Tea

Vi fick ett fönsterbord i Cardierbaren på Grand Hotel och efter en liten stund serverades vi ett fat i tre våningar med massor a godsaker. På fatet fanns små scones med goda marmelader, sandwishes med smarriga fyllningar och små söta bakverk. Till detta bjöds te och ett glas champagne. Väldigt gott och lyxigt!

Grand hotel
Med pappa på Grand Hotel

Missa inte att boka i god tid!

Denna lilla begivenhet måste bokas nästan en månad i förväg, men om man har en ledig eftermiddag och inte alltför skralt i kassan är det ett nöje som kan rekommenderas! Vi hade en väldigt trevlig eftermiddag i Cardierbaren, där vi kunde sitta och spana ut över Slottet, båttrafiken och alla sommarklädda människor i solskenet. Hoppas att ni också haft en bra söndag!

Afternoon tea Grand Hotel
Trevlig utsikt genom fönstren!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev