Meny Stäng

Långholmens husbilscamping i Stockholm

Långholmens husbilscamping ligger, som man kan ana på namnet, på Långholmen i Stockholm. Campingen är endast öppen på sommarhalvåret, eftersom platsen resten av året är uppställningsplats för båtar. Men på sommaren är detta en central och bra plats när man kommer till Stockholm! Trots att vi bor i Stockholm har vi testat platsen i helgen …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Central camping/ställplats

Långholmens husbilscamping ligger centralt och bra för att se sig om i Stockholm, även om vi kanske skulle kalla platsen för en ställplats snarare än camping. Detta är en plats på asfalt under en bro och här finns all service man behöver, såsom toaletter och duschar, el, påfyllning av färskvatten samt tömning av gråvatten och latrin. Det finns till och med en bemannad reception, där vi genast fick en karta över Stockholm.

Campingen har öppet på sommarsäsongen, ungefär från maj till september (exakta datum kan kanske variera från år till år). Det finns också en systercamping som ligger på Söder i Stockholm, och du kan läsa om båda på Husbil Stockholm.

Långholmen husbilscamping

Citycamping med många nationaliteter

Det märks på stämningen och på husbilarna att Långholmens husbilscamping är en citycamping. Här hörs tyska och franska om vartannat och många campare är unga. Det finns gott om nya vanliga husbilar, men också en hel del originella fordon. Vad sägs exempelvis om de här?

Husbil Sverige
Svart husbil
Prickig husbil

Skön dag på Långholmens husbilscamping

Vi har haft en riktigt skön dag i solen på Långholmens husbilscamping. Vi plockade ut utemöblerna och satte oss och bara njöt, med lite tilltugg. Senare blev det en lyxig middag i husbilen med skaldjur: räkor, kräftor, skaldjurspaté och västerbottenost. Husbilslivet är toppen!

Långholmens husbilscamping
Skaldjur

Prenumerera på vårt nyhetsbrev