Meny Stäng

Ekuddens camping i Kungsör

Annons

Nu har vi rullat in på Ekuddens camping i Kungsör. Det är långhelg, och självklart vill vi vara ute med husbilen då. Jag ska hålla en föreläsning i Vingåker på lördag, så vi håller oss i närheten. Här på Ekuddens camping står vi riktigt fint i de gröna omgivningarna.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vackert grön camping

Ekuddens camping ligger fint precis intill Mälarens strand, där det förstås finns en badplats. Nu är det ju fortfarande lite för kallt för bad, men senare på sommaren kan det säkert vara fint att bada här.

Det mest speciella på den här campingen är annars de stora ekarna, som förstås ligger bakom områdets och campingens namn. Ekarna gör att det blir otroligt grönt och lummigt, även om det kanske också blev lite mer skuggigt än vi hade önskat. Just nu vill man ju lapa i sig så mycket av solen som möjligt!

Ekuddens-camping-1

Att bo på Ekuddens camping

Ekuddens camping ligger ca 1,5 kilometer från centrum i Kungsör. Hit kommer man framför allt för att njuta av den fina naturen och kanske för att bada, promenera i motionsspåren eller hyra kanot eller roddbåt. För den som inte har husbil eller husvagn finns också stugor att hyra. Läs mer på campingens webbsida om du vill.

Själva har vi inte gjort mycket alls. Igår promenerade vi en stund runt campingen och längs stranden. Sedan lagade vi en god middag och slappade med varsin bok. Nu rullar vi vidare mot nya mål, det vill säga mot Hjälmaregården där jag ska föreläsa. Vi önskar er alla en trevlig långhelg!

Ekuddens camping

Prenumerera på vårt nyhetsbrev