Meny Stäng

Ny backspegel på husbilen

Äntligen ny backspegel på husbilen! I somras, under vår Europaresa, gick den högra backspegeln sönder – inte mindre än två gånger. Man kan ju undra hur det ens är möjligt. Nu har vi i alla fall tagit tag i saken, och nu har vi till slut en ny backspegel på husbilen.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Första gången

Den första smällen fick backspegeln på Milanos flygplats, Linate. Om du varit där med bil vet ni att det är fruktansvärt trångt – och alla ska fram först. Inte optimala omständigheter för en husbil alltså. Helt plötsligt sa det pang, och så var backspegeln trasig. Vid den här första smällen var dock skadan lite mindre.

Andra gången

Andra gången backspegeln fick sig en smäll var på Autobahn, på hemresan. På ett ställe leddes trafiken på en smal led mellan höga koner. För personbilarna var det gott om plats och lastbilarnas backspeglar sitter högre upp. Vår satt precis i rött höjd för att – pang. Konerna var inte lätta, utan skadade vår backspegel rejält. Vi kunde bara vara glada att det var samma backspegel som gick sönder igen …

Trasig backspegel
Backspegeln som den såg ut i somras

Äntligen ny backspegel på husbilen

Nu har vi äntligen fått en ny backspegel på husbilen. Vi fick hjälp på Kihlströms bilverkstad i Årsta, och vi är väldigt nöjda med servicen vi fått. Vi har också nöjda med att äntligen ha en husbil med två hela backspelar!

Ny backspegel på husbilen
Äntligen ny backspegel!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev