Meny Stäng

Ledslingor på husbilen – fram och bak

Vi har monteras ledslingor på husbilen. Peter nöjde sig förstås inte med att montera ledslingor bak på husbilen, utan även fronten har fått en ansiktslyftning. Peter har monterat både dimljus och ledlampor i grillen. Nu kommer vi synas i mörkret!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ledslingor på husbilen – fram

Mer belysning till husbilen! Peter har satt upp röda ledslingor bak på husbilen, som gör att vi syns ordentligt i mörkret. Man köper dem färdiga med klister på, så de var enkla att sätta upp.

Det du ser i fönstret där bak då? Jo, Peter har också köpt en ljusskylt, där vi kan skriva in valfri text. Texten rullar sedan fram över skylten … Skylten kan förstås flyttas runt vart man vill, men i huvudsak ligger den i vårt bakre fönster i husbilen. Vad vi skrivit på den? FREEDOMTRAVEL förstås!

Ledslingor på husbilen
Ljusskylt

Dimljus och ledlampor fram på husbilen

De senaste dagarna har Peter roat sig med att montera lampor på Freedom: två dimljus längst fram och åtta ledlampor i grillen. En Fiat-verkstad hjälpte till att koppla dimljusen, men kopplingen lossade redan dagen efter … Som tur var fick vi hjälp av vår supermekaniker Roger, som hjälpt till med det mesta när det gäller Freedom. Vi kan varmt rekommendera P-bil i Kallhäll, som är vana att ta hand om just husbilar.

Sedan var det dags att montera ledlamporna i grillen. Här behövde vi ingen hjälp, utan m här kunde Peter montera själv med hjälp av skruv och silikon. Nu kan ni se oss i mörkret! Husbilen ser nästan lite glad ut, som om den ler, när vi har tänt alla lampor.

Montera ledlampor i grillen
Montera lampor
ledslingor fram
Ledlampor i grillen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev