Meny Stäng

Nya hyllor i husbilen

Annons

Nya hyllor i husbilen! I garderoben, bredvid köket, har vi tidigare bara haft några galgar med jackor. Nu har Peter byggt hyllor där istället, så att vi kan använda skåpet som skafferi. Det känns som att vi kommer att få plats med mycket mer!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Nya hyllor i husbilen – ett skafferi

Mellan sängen och köket i vår husbil finns ett högt skåp, som nog är tänkt som garderob. Tidigare har vi också förvarat jackor och till exempel klänningar här, men det får inte plats mycket. Vi har förvaring för kläder i husbilens garage, så vi behöver inte den här garderoben. Däremot behöver vi ett extra skafferi, och en plats där vi kan förvara vår kaffemaskin.

Peter monterade in tre hyllor rejäla hyllor. Nu finns det gott om plats för förvaring! På en av hyllorna kommer vi ha vår kaffemaskin. På de andra hyllorna kommer vi förvara sådant som toalett- och hushållspapper, papperstallrikar och plastmuggar och kanske öl, vin eller vatten. Det känns som att vi fått massor av extra förvaringsutrymme.

Hyllor i husbilen
Vårt höga skåp är nu fullt av hyllor

Annan förvaring i köket

Nu tycker vi att vi har ganska gott om förvaringsmöjligheter i köket. Utöver det höga skåpet med alla hyllorna har vi två köksskåp ovanför spisen, och både skåp och lådor under spisen. Dessutom finns två skåp ovanför matbordet.

I skåpen ovanför spisen har vi korgar klädda i tyg, som vi köpt på Ikea. Dessa är bra för att allting inte ska rulla runt i skåpen när man kör. Tyget hjälper dessutom till att dämpa skrammel och klirrande. I de här korgarna brukar vi ha kryddor, konservburkar, pulversoppor, kex och snacks och sånt. I skåpet bredvid har vi ris, pasta och bröd.

Förvaring i husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev