Meny Stäng

Underlights till husbilen

Underlights till husbilen, varför inte? För ett tag sedan började Peter med arbetet att montera underlights till husbilen. Sen kom vargavintern och allt utomhusarbete stannade upp. Nu har det blivit mildare och dessutom har vi fått låna ett garage, så nu är arbetet igång igen!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Montera underlights till husbilen

Peter beställde underlights på internet för någon månad sedan, och så fort de kom ville han ut och montera (förstås). Material och instruktioner för montering fanns med i paketet, så det var inte alltför svårt att veta hur man skulle göra, men med tanke på tiden på året var det var ruskigt kallt. Till slut kunde han knappt röra fingrarna i kylan och blev tvungen att ge upp …

Nu har det blivit aningen mildare och dessutom fick Peter möjlighet att stå i P-bils garage, där vi fått hjälp med vår husbil förut, gratis och arbeta. Förutom att det var bekvämt att stå inomhus var det otroligt praktiskt att ha tillgång till ett garage, där man enkelt kommer åt att arbeta under husbilen. Stort tack till dig Roger!

Skruva fast underlights
P-bil garage

Underlights … till en husbil

Underlights till husbilen, varför inte? Man kan naturligtvis inte använda underlightsen när man kör, men när man står still går det bra. Det finns en fjärrkontroll så man kan styra vilka färger man vill ha under husbilen, och hur fort det ska växla mellan olika färger.

Så, nu har vi monterat underlights, och vi tycker att det blev riktigt coolt. Vad tycker du? Peter är dock inte färdig med husbilen ännu. Han säger att han har mer planer, men vad i hela världen det kan vara vet jag inte …

Underlights till husbilen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev