Meny Stäng

Destinationstorget lanseras på Elmia 2023 – FREEDOMtravel är samarbetspartner

Elmia Husvagn Husbil är Nordens största husvagns- och husbilsmässa. Till 2023 års mässa lanseras nu ”Destinationstorget”, som kommer samla olika destinationer och reserelaterade utställare på ett och samma ställe. Vi är väldigt stolta över att kunna berätta att Destinationstorget arrangeras av Elmia Husvagn Husbil, i samarbete med FREEDOMtravel.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Destinationstorget tar plats på Elmia Husvagn Husbil 2023

Mässan och folkfesten Elmia Husvagn Husbil, som brukar locka runt 30–35 000 besökare arrangeras 2023 den 6-10 september. Som vanligt kommer mässan samla många utställare inom campingbranschen och mässdagarna kommer i vanlig ordning vara fyllda av roliga aktiviteter, inklusive dans och Oktoberfest.

Inför 2023 lanseras ”Destinationstorget” i samarbete med FREEDOMtravel, och igår släppte både vi (se vårt pressrum här) och Elmia (se Elmias pressrum här) varsitt pressmeddelande om detta.

I F-hallen (det stora tältet) kommer man samla utställare som har fokus på resmål och upplevelser, såsom destinationer, campingar, rederier, sevärdheter och olika utflyktsmål.

Vart ska du resa med din husvagn eller husbil, och vad vill du uppleva? På Destinationstorget kommer mässdeltagarna hitta massor av inspiration inför kommande resor.

Elmia Husvagn Husbil är en härlig fest. Det är roligt att titta på nya husbilar och husvagnar, men de flesta kan inte köpa ett nytt fordon varje år. Däremot vill man varje år resa någonstans, kanske till ett nytt ställe. Därför känns det superroligt att få vara med och skapa Destinationstorget. Detta ska bli en fest i festen – ett ställe för inspiration, idéer och reslust.

Peter Bergström, FREEDOMtravel

Vi ser fram emot att stärka mötesplatsen ytterligare och bidra med inspiration inför mässbesökarnas kommande resor. Utställarna på Destinationstorget kommer representera allt från lokala platser i Småland till exotiska destinationer i Europa och utanför.

Klas Brandt, mässansvarig Elmia Husvagn Husbil

Föreläsningar och happenings

På Destinationstorget kommer du också hitta den stora scenen, som blir platsen för ett intensivt program med inspirerande föreläsningar och dagliga utlottningar med fina reserelaterade priser. Destinationstorget kommer dessutom vara en plats för olika happenings – allt från lunchmusik till engagerande aktiviteter.

Föreläsning på Elmia Husvagn Husbil, foto: Elmia AB

FREEDOMtravel är samarbetspartner

Hos oss på FREEDOMtravel finns lång erfarenhet av resor och camping, och vi har också många samarbetspartners inom branschen. Vi har dessutom många års erfarenhet som utställare och föreläsare på mässor.

FREEDOMtravel går därför in som samarbetspartner, och kommer bidra genom att rekrytera intressanta utställare och medarrangera ett spännande scenprogram.

Ses vi på Elmia Husvagn Husbil 2023?

Ses vi på Elmia Husvagn Husbil 2023? Vad gillar du idén med ett stort destinationstorg?

Har kanske du eller någon du känner ett företag som borde ta chansen att synas på Destinationstorget? Kontakta oss för mer information.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev