Meny Stäng

Möt oss på Destinationstorget på Elmia Husvagn Husbil 2023!

Annons

Den 6-10 september 2023 är det dags för mässan och folkfesten Elmia Husvagn Husbil i Jönköping. En av årets nyheter är Destinationstorget, som arrangeras i samarbete med det digitala resemagasinet FREEDOMtravel. Här blir det ett späckat scenprogram och utlottningar av fina priser.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Destinationstorget – med ett späckat scenprogram

En av nyheterna på Elmia Husvagn Husbil 2023 är ”Destinationstorget”, som samlar utställare med fokus på resor och destinationer i F-hallen (det stora tältet). Destinationstorget arrangeras av Elmia Husvagn Husbil, i samarbete med det digitala resemagasinet FREEDOMtravel.

På Destinationstorget hittar du en scen och ett späckat scenprogram. Utöver föreläsningar med oss på FREEDOMtravel kan du bland annat lyssna på Husbilsresor och Äventyr, HusbilsAnnika, Vildmarksvägen, First Camp, Pintrip, Glasriket, Tre Trästäder och många andra. Hela scenprogrammet, som kontinuerligt uppdateras, hittar du på vår sida om Destinationstorget.

Föreläsning på Elmia Husvagn Husbil, foto: Elmia AB

Missa heller inte utlottningarna som sker onsdag – fredag kl. 16:00 och lördag kl. 15:30 på Destinationstorgets scen! Då har du som besökare, om du deltagit i tävlingar under dagen, chans att vinna fina priser. Två av dagarna (torsdag och lördag) kommer FREEDOMtravel dessutom dela ut pris till ”Årets Destination Sverige” samt ”Årets Destination Europa”.

Årets destination 2022
Årets Destination gick 2022 till Glasriket och Kosta. Vem ska få priset (som nu är två: ”Sverige”och ”Europa”) 2023?

Möt oss på Destinationstorget

Vi på FREEDOMtravel kommer att finnas på plats med en monter på Destinationstorget under hela mässan. Här kan du möta oss, Peter och Helena Bergström, samt Michael Tjälldén, mediesäljare på Tjälldén Media, som också arbetar för FREEDOMtravel. Välkommen att prata resor, resmål och husbilsliv med oss!

Du kommer också kunna lyssna när FREEDOMtravel berättar om att resa med campingfordon på Åland och i Finland. Alla föreläsningar sker på scenen på Destinationstorget.

  • Onsdag 6/9 kl. 12:30 FREEDOMtravel – Roadtrip på Åland
  • Fredag 8/9 kl. 14:00 FREEDOMtravel – Pärlor i Finland
  • Lördag 9/9 kl. 12:00 FREEDOMtravel – Roadtrip på Åland
  • Söndag 10/9 kl. 13:00 FREEDOMtravel – Pärlor i Finland
Att göra i Eckerö på Åland
Eckerö på Åland
Att göra i Helsingfors
Helena i Helsingfors

Nordens största husvagns- och husbilsmässa

Elmia Husvagn Husbil är Nordens största husvagns- och husbilsmässa, och brukar locka runt 30-35 000 besökare. Utöver Destinationstorget hittar du massor av andra utställare och i vanlig ordning blir det många roliga aktiviteter, inklusive dans och Oktoberfest. Ytterligare saker som står på programmet är bland annat Husbilsskolan, Campingköket och Campingbio. Du kan läsa mer om hela mässan på elmia.se/husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev