På mässan “Elmia Husvagn Husbil” kommer vi att dela ut priset “Årets Destination Sverige 2024”. En nyhet för i år är att du kan vara med och rösta! Fem resmål är nominerade … och du är med och väljer!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Årets Destination Sverige – ett resmål för dig med husbil/husvagn

Inom husbils- och campingvärlden har priser traditionellt delats ut till campingar och ställplatser. För många med husbil/husvagn är det dock inte enbart övernattningsplatsen som är av betydelse. Det kan vara minst lika viktigt att hitta trevliga områden att resa runt i, som bjuder på härliga upplevelser och intressanta sevärdheter.

Därför har vi instiftat priset ”Årets Destination Sverige”. Priset delas ut till en destination (en stad, en ort eller ett område) som kan erbjuda:

  • Bra utbud av ställplatser och/eller campingar
  • Att man känner sig välkommen med campingfordon
  • Unika upplevelser och sevärdheter
  • Gärna ett resmål som kan besökas under en stor del av året
Årets destination 2022
Priset är en husbil i glas

Rösta på “Årets Destination Sverige 2024” – chans att vinna mässbiljetter!

En nyhet i år är att priset röstas fram av FREEDOMtravels läsare och Elmia Husvagn Husbils besökare. Fem resmål har nominerats och du röstar här (på Elmia Husvagn Husbils webbplats):

Du kan rösta till och med den 20 augusti. Bland dem som röstar dras 5 vinnare – som vinner två mässbiljetter var!

Årets Destination Sverige – tidigare vinnare

Priset “Årets Destination Sverige” har delats ut två gånger tidigare. Här kan du se de tidigare vinnarna:

Årets Destination Sverige 2022: Glasriket och Kosta

År 2022 gick priset “Årets Destination Sverige” till Glasriket och Kosta. I Glasriket känner man sig varmt välkommen med campingfordon och det finns många upplevelser i form av glasbruk, konst, kultur och natur.

Henrik Karlsson och Mia Lundholm från Glasriket tog emot priset

Årets Destination Sverige 2023: Gränna

Förra året vann den mysiga staden Gränna, där man också känner sig riktigt välkommen med husbil eller husvagn. Gränna bjuder på charmiga miljöer och vacker natur, liksom museer, kulturupplevelser och båtturer.

Lova Roman och Sofia Petterson från Gränna näringsliv tog emot priset

Priset delas ut på Elmia Husvagn Husbil 2024

Priset Årets Destination Sverige delas ut på Elmia Husvagn Husbil 2024, som arrangeras i Jönköping den 11-15 september i år. Elmia Husvagn Husbil är Nordens största mässa för det mobila livet.

På mässan kan du spana in de senaste modellerna och produkterna, och du bjuds också på reseinspiration och underhållning.

Vinnaren av Årets Destination Sverige 2024 avslöjas under prisutdelningen lördagen den 14 september, klockan 16:00. Missa inte att vara på plats!

Årets Destination Europa 2024 – också på Elmia Husvagn Husbil

Årets Destination Europa kommer också delas ut på Elmia Husvagn Husbil 2024. Detta pris har bara delats ut en gång förut, 2023, och då gick det till Děčín i nordvästra Tjeckien, där du bland annat kan besöka magiska Tisá – inspelningsplats för Narnia och vandra i Bohemian Switzerland.

Vem får priset i år? Detta pris utses, liksom tidigare, av oss på FREEDOMtravel utifrån våra reserfarenheter. Pristagaren avslöjas på Elmia Husvagn Husbil fredagen den 13 september klockan 16:00. Missa inte det!

Priset “Årets Destination Europa 2023” togs emot av Susanne De Mello från Tjeckiens Turistbyrå

Missa nu inte att rösta på Årets Destination Sverige 2024!

Missa nu inte att rösta på Årets Destination Sverige 2024! I år är det alltså inte vi som bestämmer, utan du! Klicka här för att rösta!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev