Meny Stäng

Resa i böckernas värld

Annons

De böcker som berört mig mest är ofta de böcker som berättar historier om människor i ett annat land, i en annan tid. Det får gärna vara riktiga öden men kan också vara fiktiva historier i en verklighetstrogen miljö. Det finns naturligtvis aldrig en enda sanning och en historia kan berättas på många olika sätt, men om man får höra många människors berättelser blir ju historien med tiden lite lite mer fyllig.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Berättelser från olika länder

När jag reser älskar jag att läsa litteratur från just det landet. Fackböcker i all ära, men ingenting går upp emot människors berättelser. Här är några av de berättelser som, genom åren, berört mig allra mest. Läs när du ska besöka landet! Eller besök landet genom att läsa …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev