Meny Stäng

Att bo nära naturen … och stan

En av de saker jag verkligen gillar med husbåtslivet är att man är så nära naturen. Man hör vattnet klucka och när jag lagar frukost ser jag änder, hägrar (ja, igår var det två) och abborrar. I morse hade några fåglar ett race på taket, och jag hörde hur de jagade varandra fram och tillbaka.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Samtidigt nära till stan

Samtidigt har vi så nära till stan här. Närmsta tunnelbanestation (Västra skogen i Solna) ligger 600 meter bort. Och det är inte mycket längre till Stadshagens tunnelbanestation på Kungsholmen. Tvärs över viken ligger Hornsbergs strand och Kristinebergs strand. Vi ser tunnelbanan som åker fram och tillbaka över Tranebergsbron, och flygplanen kommer in lågt på sin väg ner mot Bromma flygplats …

Pampas
I bakgrunden: Ett av Kungsholmens höghus
I bakgrunden: Bostadshus i Traneberg
I bakgrunden: Bostadshus i Traneberg
I bakgrunden: Bostadshus i Västra skogen
I bakgrunden: Bostadshus i Västra skogen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev